Welkom bij Fotograaf Volendam

Een échte Volendamse herinnering

Jouw authentieke ervaring, persoonlijk vastgelegd.

Woonkamer

Kies onze authentieke woonkamer met schouw als achtergrond. Herleef hoe ze vroeger leefde, terug in de tijd. Kan wel tot 12 personen mochten het er meer zij kan altijd in overleg. Ook voor solo, als paar en als gezin. 

Boot 

Kies onze mooie haven van Volendam, onze boot achtergrond. Door deze ervaring ruik je het water, en de frisse lucht. Mooi voor grote groepen. Kan wel tot 30-35 Personen, ook voor solo als paar en als gezin.

Keuken 

Kies onze authentieke woonkeuken als achtergrond. Hier beleef je dat ze vroeger leefde in de keuken. Mooi voor solo, als paar of als gezin. Ook voor groepen tot wel 10 personen voor meer in overleg. 

Onze Drie Studio’s 

Fotograaf Volendam is de enige met die echte authentieke studio’s. Zo kies je bij ons altijd de foto studio die het beste bij u past. Welke kies jij? 

Alles in huis voor

de ultieme ervaring

Dit begint al bij onze centrale ligging, midden op de dijk van Volendam. Dankzij onze rolstoeltoegankelijke studio’s en de nabijgelegen parkeerplaats kan je altijd bij ons terecht. Ook binnen maken we het je comfortabel met een verfrissende airco. Maak jouw dagje uit in Volendam compleet met onze voordelige arrangementen. Fotograaf Volendam heeft alles in huis voor jouw ideale ervaring.

Wist je dat...

Kenmerkend voor de Volendamse kledingdracht is vooral de Volendammer hul: het kanten kapje dat op het hoofd wordt gedragen. Ook de bloedkoralen kettingen, bestaande uit drie rijen dikke bloedkoraal en een rechthoekige gouden slot, zijn typisch voor de traditionele kledij.