Fotograaf Volendam,

al jaar en dag een begrip

De allereerste fotowinkel, vanaf 1904

Een bezoek aan Volendam is natuurlijk alleen compleet met een foto in de traditionele Volendamse kledij. Fotograaf Volendam begrijpt dat. Met een passie voor Volendam en zijn tradities, maken wij met jou de mooiste foto. Een uniek en persoonlijk souvenir; een onvergetelijke herinnering.Onze fotostudio’s staan op de plaats van de oudste fotowinkel, daterend uit 1904. Daarom herleef je bij Fotograaf Volendam écht het authentieke Volendam.

Ons team fotografeert vol passie en plezier

Onze ervaren fotografen maken naast jouw persoonlijke foto, ook een onvergetelijke herinnering. Ons team werkt in een gezellige omgeving, waardoor het maken van foto’s een ervaring op zich is. Foto’s maken is nog nooit zo leuk geweest! Bovendien ben je dankzij onze gecertificeerde fotografen verzekerd van hoge kwaliteit. Kom jij binnenkort ook bij ons langs?

Authentieke foto’s,

moderne faciliteiten

Fotograaf Volendam heeft alle voorzieningen voor jouw ideale fotoshoot. Dit begint al bij onze centrale ligging, midden op de dijk van Volendam. Dankzij onze rolstoeltoegankelijke studio’s en de nabijgelegen parkeerplaats kan je altijd bij ons terecht. Ook binnen maken we het je comfortabel met een verfrissende airco. Maak jouw dagje uit in Volendam compleet met onze voordelige arrangementen. Fotograaf Volendam heeft alles in huis voor jouw ideale ervaring.

Kostuum fotografie,een eeuwenoude traditie

Volendam is een prachtig vissersdorp met typische kleine huisjes, grachten en ophaalbruggetjes. Geen wonder dus dat men van heinde en verre komt om dit beeld vast te leggen. De oorsprong van de legendarische Volendamse afbeelding ligt zelfs al in de 18e eeuw.Ook toen al liet men zich met door Volendam, zijn inwoners en de traditionele kledij inspireren. Een grote stroom aan kunstschilders kwam al vanaf 1900 naar Volendam om dit pittoreske vissersdorp vast te leggen. Waar dit authentieke beeld vroeger werd vastgelegd door kunstschilders, worden vandaag de dag de leukste foto’s gemaakt door ontzettend leuke en gezellige fotografen van Fotograaf Volendam. Een eeuwenoude traditie, omgetoverd naar een hedendaagse ervaring!