In Volendamse klederdracht, voor altijd vastgelegd

Fotograaf Volendam is de enige met drie studio’s. Zo kies je bij ons altijd de foto die het beste bij je past. Kies een van onze studio’s. Overigens kun je ook een afspraak maken met onze fotografen om reportages te maken.Liever zelf alles in huis om jouw unieke foto te maken? Bij ons kan je ook terecht voor het kopen van Volendamse klederdracht en alles voor jouw camera.

In 4 stappen jouw unieke foto

Bij Fotograaf Volendam maak je niet alleen je leukste individuele, groeps- of familiefoto, maar beleef je ook een unieke ervaring! Onze enthousiaste en professionele fotografen zorgen voor een gezellige omgeving en een mooi eindresultaat.

Foto’s maken is nog nooit zo leuk geweest! Lees hier hoe we in drie stappen jouw unieke foto maken:

Stap 1. Klederdracht

Hier helpen onze collega’s jullie in de klederdracht. Stap voor stap word je een echte volendamse. Je ervaart hoe ze vroeger elke dag de klederdracht droegen, niet te vergeten de unieke klompen. Je krijgt zondags kleding aan, leuk om te weten. 

Stap 2. Kies jouw Studio 

Ben je meer van het water, kies dan onze mooie volendamse haven. Ben je meer van onze authentieke woonkamer met schouw, dan is deze voor jouw. Meer van het koken, dan is onze authentieke keuken de beste keuze. Ervaar het gevoel van vroeger in volendam, je gaat terug in de tijd. 

Stap 3. Say cheese

Heeft u een mooie studio gekozen, de traditionele klederdracht aan? Dan word u nu op de juiste plaats neer gezet. Dan krijgt u nu oud-hollandse accessoires om u look compleet te maken. Dan is het nu tijd om deze leuke ervaring om te toveren in een blijvende herinnering. Vind u pose en lachen maar! Om de ervaring af te sluiten, strike a pose voor de gekke foto!

Stap 4. U Persoonlijke Souvenir 

Neem alvast een kijkje op een van onze schermen, terwijl u wacht op uw afgedrukte persoonlijke souvenir. 

Alle foto’s zijn na afloop gratis te downloaden via uw persoonlijke QR code.