In Volendamse klederdracht, voor altijd vastgelegd

Fotograaf Volendam is de enige met drie studio’s. Zo kies je bij ons altijd de foto die het beste bij je past. Kies een van onze studio’s. Overigens kun je ook een afspraak maken met onze fotografen om reportages te maken.Liever zelf alles in huis om jouw unieke foto te maken? Bij ons kan je ook terecht voor het kopen van Volendamse klederdracht en alles voor jouw camera.

In 3 stappen jouw unieke foto

Bij Fotograaf Volendam maak je niet alleen je leukste individuele, groeps- of familiefoto, maar beleef je ook een unieke ervaring! Onze enthousiaste en professionele fotografen zorgen voor een gezellige omgeving en een mooi eindresultaat. Foto’s maken is nog nooit zo leuk geweest! Lees hier hoe we in drie stappen jouw unieke foto maken:

Stap 1. Kies jouw setting

Denk jij bij Volendam eerder aan de authentieke haven, de dijk, of de traditionele schouw? Met keuze uit drie achtergronden vind je altijd een setting die jouw Volendam ervaring perfect reflecteert! Met grote groepen gaan onze fotografen ook graag met je mee naar buiten, om de leukste ervaring op beeld vast te leggen. De mooiste foto van een geweldige herinnering!

Stap 2. Say cheese

Heb je jouw mooiste setting gekozen, het traditionele Volendamse kostuum aan en de meest sfeervolle oud-hollandse accessoires gekozen om jouw look compleet te maken? Dan is het tijd om deze leuke ervaring om te toveren in een blijvende herinnering. Vind jouw pose en lachen maar! Onze gezellige en ervaren fotografen leggen jouw mooiste moment in Volendam je vast in een unieke souvenir.

Stap 3. Jouw persoonlijke souvenir

Is jouw leukste ervaring in Volendam vastgelegd op een schitterende foto? Dan is het tijd om jouw unieke souvenir mee te nemen. Terugkijken op deze unieke ervaring kan altijd via onze galerij en natuurijk kan je bij Fotograaf Volendam ook altijd jouw foto’s nabestellen. Heb jij jouw foto’s al bekeken?

Onze drie fotostudio’s

Fotograaf Volendam is de enige met drie studio’s. Bovendien maken onze gecertificeerde fotografen ook buiten de mooiste foto’s. Zo kies je bij ons altijd de foto die het beste bij je past. Welke optie kies jij?

Meer “See Old Holland” beleven en ontdekken?

Schrijf je in om per e-mail aanbiedingen en nieuws van de Volendam Marken Express en andere producten en services van See Old Holland te ontvangen.