Wij zijn je graag van dienst

Fotograaf Volendam is de enige met drie studio’s. Zo kies je bij ons altijd de foto die het beste bij je past. Kies een van onze studio’s. Overigens kun je ook een afspraak maken met onze fotografen om reportages te maken.Liever zelf alles in huis om jouw unieke foto te maken? Bij ons kan je ook terecht voor het kopen van Volendamse klederdracht en alles voor jouw camera.

Traditionele studio

Met een traditionele fotoshoot in klederdracht zorgen we niet alleen voor een unieke souvenir, maar ook een geweldige ervaring. Kies je voor de setting “de dijk”of “traditioneel huis” ? Of ga je liever met onze fotograaf naar buiten op de dijk? Wij zorgen ervoor dat het maken van de foto’s minstens net zo leuk is als het eindresultaat!

Reportage maken

Wil je een gave, unieke reportage met je familie of vrienden? Maak dan een afspraak met onze ervaren fotografen. Zij bespreken de meest geschikte locaties in Volendam met jou en zorgen uiteraard voor de authentieke Volendamse kostuums.

Accessoires en kostuums kopen

Bij Fotograaf Volendam bieden we alles om jouw authentieke ervaring ook zelf vast te leggen. Zo verkopen wij de échte Volendamse kostuums voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook vind je bij ons alles voor jouw camera, zoals batterijen en kabels. Alles in huis voor jouw leukste foto!

Meer “See Old Holland” beleven en ontdekken?

Schrijf je in om per e-mail aanbiedingen en nieuws van de Volendam Marken Express en andere producten en services van See Old Holland te ontvangen.